Biotechnologia żywności.
Bednarski, Włodzimierz (1935- ). Wyk. Redakcja, Reps, Arnold Redakcja, Adamczak, Marek (nauki rolnicze). Redakcja
Year of publication: 2003
Biotechnologia, Żywność, Podręczniki akademickie
Author
Bednarski, Włodzimierz (1935- ). Wyk. Redakcja
Reps, Arnold Redakcja
Adamczak, Marek (nauki rolnicze). Redakcja
Title
Biotechnologia żywności.
ISBN
83-204-2783-5
Place of publication
Warszawa
Publishing house
Wydawnictwo Naukowo- Techniczne
Year of publication
2003
Issue number
Wydanie 2, zmienione
Volume
498 stron
Dimensions
25 cm
Object passwords
Biotechnologia
Żywność
Podręczniki akademickie
020
%a 8320427835
245
%a Biotechnologia żywności.
250
%a Wydanie 2, zmienione
260
%a Warszawa
%b Wydawnictwo Naukowo- Techniczne
%c 2003
300
%a 498 stron
%c 25 cm
650
%a Biotechnologia
650
%a Żywność
650
%a Podręczniki akademickie
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%d (1935- ).
%e Wyk.%e Redakcja
700
%a Reps, Arnold
%e Redakcja
700
%a Adamczak, Marek
%c (nauki rolnicze).
%e Redakcja
920
%a 83-204-2783-5